Ποιοί Είμαστε

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Γεωργία Ίσαρη

Σπουδές
Αποφοίτησα από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001. Η πτυχιακή μου μελέτη ήταν πάνω στα Ανοσοενισχυτικά Αμινοξέα σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς. Η εκπαίδευσή μου ολοκληρώθηκε στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης στα νοσοκομεία Λαϊκό, Σισμανόγλειο, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, Παίδων Αγία Σοφία, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Απασχόληση
Η πρώτη επαγγελματική μου απασχόληση ήταν ως υπεύθυνη διαιτολόγος πολυδύναμου κέντρου αδυνατίσματος. Από το 2009 διατηρώ ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη, όπου και ασχολούμαι με την παροχή διατροφικών οδηγιών και την αλλαγή διατροφικών συνηθειών σε άτομα με παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, νεφρολογικά νοσήματα, καρδιαγγειακά νοσήματα, διατροφικές διαταραχές, εγκύους, θηλάζουσες, παιδιά, αθλητές. Από το 2006 είμαι επιστημονική συνεργάτιδα της Ενδοκρινολογικής Μονάδας της Β' Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής της Μονάδας Έρευνας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διαιτολόγος-Διατροφολόγος του Ιατρείου Παχυσαρκίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», όπου και ασχολούμαι κλινικά με την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη και ενδοκρινολογικά νοσήματα. Παράλληλα συνεργάζομαι εθελοντικά στο τμήμα Διατροφικής Αγωγής και Παχυσαρκίας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Κατάρτιση
Είμαι συγγραφέας του βιβλίου «Χοληστερόλη: Νικήστε τη, με σύμμαχο τη διατροφή» από τις εκδόσεις mednutrition wellness. Συμμετέχω ενεργά στη συγγραφή άρθρων που αφορούν σε θέματα υγείας και διατροφής σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά και στην ιστοθέση του mednutrition. Ασχολούμαι με την αγωγή υγείας σε ενήλικες και παιδιά μέσα από ομιλίες σχετικές με θέματα διατροφής. Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας. Συμμετέχω σε συνέδρια-σεμινάρια που αφορούν σε θέματα διατροφής και παρακολουθώ LLL σεμινάρια που διοργανώνονται από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Εντερικής και Παρεντερικής Διατροφής (ESPEN).

Ενδιαφέροντα
Μου αρέσει πολύ η άσκηση και ο χορός. Γυμνάζομαι συστηματικά και πιστεύω ακράδαντα σε δυο ρητά: στο «νους υγιής εν σώματι υγιή» και στο «αγαθά κόποις κτώνται». Διαβάζω βιβλία και μου αρέσει πολύ το σινεμά.

Διαιτολογικό Γραφείο

Αρτάκης 147, Νέα Σμύρνη, Ελλάδα

+30 2109329411

6946191517

Διατροφη - Αδυνατισμα και Διαιτα

Προγράμματα

Η υγιεινή διατροφή έχει ορισμένους γενικούς κανόνες που ισχύουν για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Quick Facts

Εμπειρία

0
Years
0
Recipes & Articles Published
0
Happy and Healthy Clients
0
Cooking Recipes & Workshops